Monipuolinen palveluvalintamme

Apteekkimme palveluvalinnassa farmaseutti auttaa sinua valitsemaan oikeat itsehoitolääkkeet ja muut tuotteet tai ohjaa sinut tarvittaessa lääkäriin. Meiltä löytyy laadukkaita ihonhoitotuotteita, ravintolisiä, suunhoitovalmisteita, mittareita ja laitteita sekä muita terveyden edistämiseen sopivia tuotteita. Kosmetologimme opastaa ihonhoitorutiineissasi.

Laadukkaat apteekkikosmetiikkasarjamme

ACOAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan sekä puhtauteen.

Tuotesarjan omille sivuille »


Avène

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »


CeraVe

CeraVe-tuotesarja on ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty tuotesarja koko perheen jokapäiväiseen ihonhoitoon. CeraVe tunnetaan koostumuksistaan, jotka sisältävät kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän (1, 3 ja 6-II), hyaluronihappoa, rasvahappoa ja muita lipidejä. Keramidit ovat osa ihon omaa luonnollista rakennetta.
Ainutlaatuinen kolmen keramidin yhdistelmä auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria sekä tukemaan ihon pintakerroksen uudistumista.
Hyaluronihapolla rikastetut koostumukset auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.
Ainutlaatuisen MVE-teknologian ansiosta tuotteiden kosteuttava vaikutus säilyy jopa 24 tunnin ajan.

CeraVe tuotesarja on hajusteeton, hypoallergeeninen, eikä tuki ihohohuokosia.

Tuotesarja omille sivuille »


Favora

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa.
Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa.  Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Favora-sarjan kaikki tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta. Hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Tuotesarjan omille sivuille>>


IVY AïA

Korkealaatuinen, vegaaninen ja allergiasertifioitu tanskalainen ihonhoitosarja. Sarjan tuotteet eivät sisällä parabeenejä, hajusteita, väriaineita tai mikromuoveja. Sarja panostaa ympäristöasioihin ja osa tuotepakkauksista on jo pakattu kierrätysmuoviin.

Tuotesarjan omille sivuille>>


La Roche-Posay

La_roche_posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »


Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja -klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.

Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon sekä ihoystävälliset tuoksut*.
Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

*Ilman tuoksuallergeeneja EU-määräyksen Annex III 1223/2009 ohjeistuksen mukaisesti

Tuotesarjan omille sivuille »


Vichy

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »