Kosmetiikka

Laadukkaat apteekkikosmetiikkasarjamme

ACOAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan sekä puhtauteen.

Tuotesarjan omille sivuille »


Avène

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »


CeraVe

CeraVe-tuotesarja on ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty tuotesarja koko perheen jokapäiväiseen ihonhoitoon. CeraVe tunnetaan koostumuksistaan, jotka sisältävät kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän (1, 3 ja 6-II), hyaluronihappoa, rasvahappoa ja muita lipidejä. Keramidit ovat osa ihon omaa luonnollista rakennetta.
Ainutlaatuinen kolmen keramidin yhdistelmä auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria sekä tukemaan ihon pintakerroksen uudistumista.
Hyaluronihapolla rikastetut koostumukset auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.
Ainutlaatuisen MVE-teknologian ansiosta tuotteiden kosteuttava vaikutus säilyy jopa 24 tunnin ajan.

CeraVe tuotesarja on hajusteeton, hypoallergeeninen, eikä tuki ihohohuokosia.

Tuotesarja omille sivuille »


Favora

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa.
Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa.  Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Favora-sarjan kaikki tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta. Hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Tuotesarjan omille sivuille>>


IVY AïA

Korkealaatuinen, vegaaninen ja allergiasertifioitu tanskalainen ihonhoitosarja. Sarjan tuotteet eivät sisällä parabeenejä, hajusteita, väriaineita tai mikromuoveja. Sarja panostaa ympäristöasioihin ja osa tuotepakkauksista on jo pakattu kierrätysmuoviin.

Tuotesarjan omille sivuille>>


La Roche-Posay

La_roche_posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »


Vichy

Vichy on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteiden perustana on vulkaaninen Vichy Thermal Spa -lähdevesi.
Mineraalipitoinen lähdevesi vahvistaa ja suojaa ihoa.
Vichyn laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta löydät tuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille.
Tuotteita löytyy niin herkälle, ikääntyvälle kuin epäpuhtaalle iholle, iästä tai elämäntyylistä riippumatta.

Tuotesarjan omille sivuille »