Uutuudet

Apteekkimme valikoimasta löytyviä uusia tuotteita.


Orion on kehittänyt Uniqu-sarjan naisen päivittäisen hyvinvoinnin ja terveyden tueksi. Orion on ravintolisien asiantuntija ja ymmärtää kehon ja mielen tarpeita eri elämänvaiheissa.

Tuotteissa on tehokkaat, turvalliset ja tarkoin valikoidut raaka-aineet. Suurin osa tuotteista on vegaanisia, aina kun se on mahdollista tehon kannalta. Pakkauksissa pyritään huomioimaan helppo kierrätys.

Valitse Uniqu Skin Glow tuomaan hehkua ihollesi.
Valitse Uniqu Immunity tukemaan vastustuskykyäsi.
Valitse Uniqu Anti-stress tukemaan stressinsietokykyäsi.
Valitse Uniqu Menopause tuomaan tasapainoa vaihdevuosiin.


Vahvat ja koostumukseltaan erittäin monipuoliset Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg valmisteet on kehitetty erityisesti muistin ja hermoston, jaksamisen sekä vastustuskyvyn tueksi.

Suositeltu päiväannos, 1 tabletti, sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä muuta päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia. Valitse helposti nieltävä, pienikokoinen tabletti tai marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti.Probicare Pro on kevyt ja tehokkaasti hoitava probioottinen kasvovoide, joka sisältää Lactococcus lactis -solu-uutetta. Solu-uute auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ulkoisilta stressitekijöiltä. Glyseroli ja jojobaöljy ylläpitävät kosteustasapainoa. Riisinleseöljy ja bakuchioli suojaavat ihoa toimien samalla uudistavina antioksidantteina.

Voide ei tuki ihohuokosia. Sopii myös rasvaiselle- ja akneiholle. Hajustamaton.ACO Repair Cream on suojaava ja kosteuttava erikoisvoide vartalon ja kasvojen erittäin kuiville ihoalueille.

Tällä erikoisvoiteella on korkea rasvapitoisuus ja se muodostaa suojakerroksen kuivalle, karhealle ja vaurioituneelle iholle. Sen on kliinisesti todistettu tukevan ihon omaa korjausprosessia ja vahvistavan ihon suojakerrosta. Sisältää keramideja (ihossa luonnollisesti esiintyviä lipidejä), jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, pantenolia, joka rauhoittaa ihoa sekä kasviöljyjä (sheavoita ja rapsiöljyä), jotka muodostavat iholle suojaavan kerroksen.

Dermatologisesti testattu. Voidaan käyttää aikuisille, lapsille ja vauvoille. Sopii herkälle iholle. Hajusteeton.