Uutuudet

Apteekkimme valikoimasta löytyviä uusia tuotteita.


Movex Elektrolyyttijuomajauhe Energy sisältää vitamiineja ja elektrolyyttejä pakattuna kätevään annospussiin, joka on helppo pitää mukana ja sekoittaa 500 ml vettä. Sopii nautittavaksi vaikka työpäivän aikana tai lämpiminä kesäpäivinä. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa. Magnesium, C- ja B6-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Movex Energy on vähäkalorinen ja vegaaninen. Sisältää makeutusainetta ja hedelmäsokeria.Movex Elektrolyyttijuomajauhe Sport sisältää vitamiineja, elektrolyyttejä ja BCAA-aminohappoja pakattuna kätevään annospussiin, joka on helppo pitää mukana ja sekoittaa 500 ml vettä. Movex Sport sopii nautittavaksi vaikkapa liikuntaa ja kuntoilua harrastaessa. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa. Movex Sport on vähäkalorinen ja vegaaninen. Sisältää makeutusainetta ja hedelmäsokeria.Vichy mineral 89 72h kasvovoide on tehokkaasti kosteuttava, hajusteeton kasvovoide kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Päivittäisen rasituksen vuoksi iho heikkenee, minkä takia se menettää tärkeitä tekijöitä, kuten vettä, kivennäisaineita, lipidejä, vitamiineja ja hyaluronihappoa. Vichy mineral 89 72h kasvovoide palauttaa ihon suojamuurin toimintaa ja kosteuttaa 72 tunnin ajan. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. B3- ja E-vitamiini tehostavat ihon keramidien tuotantoa. Skvalaani vahvistaa ihon suojamuuria ja lukitsee ihoon kosteutta.
Levitä runsaasti iholle aamuin illoin. Sopii kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Imeytyy nopeasti eikä tunnu rasvaiselta.
Sopii sekä naisille että miehille.Probicare Pro kasvovoide

Probicare Pro on kevyt ja tehokkaasti hoitava probioottinen kasvovoide, joka sisältää Lactococcus lactis- solu-uutetta. Solu-uute auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ulkoisilta stressitekijöiltä. Glyseroli ja jojobaöljy ylläpitävät kosteustasapainoa. Riisinleseöljy ja bakuchioli suojaavat ihoa toimien samalla uudistavina antioksidantteina. Voide ei tuki ihohuokosia.
Sopii myös rasvaiselle- ja akneiholle. Hajustamaton.